torsdag den 6. juni 2013

is, hmmm jeg er vild med is

Peanut Butter Me Up

 
Er en skøn Vanilje- og peanut butter-is drysset med chunky stykker af chokoladeovertrukne peanut butter cups.
Den flydende kerne i midten består af hindbærmarmelade, der fungerer som den perfekte syrlige pendant til vaniljeisens søde smag.
ELLER PRØV
 
Blondie BrownieSmagfuld og cremet chokolade- og vaniljeis fyldt med store stykker af både mørk chokoladebrownie og lys brownie. Den bløde kerne består af let saltet karamel, der sammen med den cremede chokolade- og vaniljeis udgør det helt perfekte mix og en intens smagsoplevelse.
En bøtte med 500 ml koster 65 kr. købes i 7-eleven-butikker og div. supermarkeder.
 

onsdag den 29. maj 2013

MAZARIN MED HYLDEBLOMSTCREME OG BÆR

HYLDEBLOMSTCREME
4 æggeblommer
40 g sukker
2 /1 spsk. majsstivelse
1/2 dl hyldeblomstsaft
2 1/2 dl piskefløde
ENDVIDERE
2 1/2 dl piskefløde pisket til skum
2-3 spsk. flormelis
Kornene fra 1/2  stang vanilje
BUNDE
250 g marcipan, revet
2 hele æg
125 g koldt smør, skåret i terninger
3 spsk. hvedemel
ENDVIDERE
Smør og mandelflager til formen
PYNT:
250 g jordbær, skåret i skiver
175 g blåbær
50 g hakket chokolade

Pisk æggeblommer og sukker lyst. Rør majstivelsen udi hyldeblomstsaften. Kog piskefløden op, og rør den sammen med saften og pisk den varme væske i æggeblandingen. Hæld det tilbage i gryden, og varm cremen under piskning, til den tykner. Tag fra varmen og afkøl. Pisk fløden til skum, vend vaniljekorn og flormelis i. Vend forsigtigt sammen med hyldeblomstcremen. Fordel på mazarinen og pynt med bær og chokolade. Rør marcipan sammen med smør. Tilsæt æggene et af gang. Pisk godt.  Vend hvedemelet i dejen. Smør en springform på 20 cm og drys den med mandelflager. Fordel dejen i formen. Bag kagen i 20 -25 minutter midt i en 175 grader varm ovn, til den er flot lysebrune. Afkøl kagen og fordel hyldeblomstcremen på, drys med jordbær og blåbær og hakket chokolade.

tirsdag den 16. april 2013

ny kagebog,

Så har jeg en ny kogebog i butikkerne
den koster 299 kr. og er spækket med lækkerier

Kagetid er kogebogen, der indeholder en kage til enhver tid. Læseren kommer aldrig til at går forgæves her, hvor man let finder de mest indbydende kageopskrifter til alle tænkelige lejligheder.

 

Kagetid er en lettilgængelig bagebog, der henvender sig til alle hjemmebagere – også dem, der ikke har den store erfaring i køkkenet. Alt, man har brug for, er lysten til at bage, så man kan forkæle sig selv og sine nærmeste med hjemmebagte kager.