Sider

lørdag den 17. december 2011

Den 17.12. Tid til konfekt

TRØFLER MED JASMINTE
(20 stk.)
De knaser og smager først af jordbær, så når du midten der smelter på tungen.
1 dl kogende vand
4 spsk. jasminte
200 g mørk chokolade 70 % eller 85 % kakaoindhold
1 1/2 dl piskefløde
10 g smør
DRYS:
100 g finthakket chokolade 70 %
Evt.2 spsk. frysetørret jordbær/hindbær, (købes hos Specielkøbmanden)
 Kom jasmintebladene i en lille skål, hæld kogende vand over og lad det stå og trække smag i 30 minutter. Hak chokoladen helt fint. Bring fløden i kog, si teen og hæld den ned i fløden. Hæld den varme fløde over chokoladen, mens du røre, tilsæt smør og rør godt rundt. Kom massen i en skål, dæk den med husholdningsfilm, og stil den køligt, til massen er fast, gerne natten over.
Tag lidt trøffelmasse op med en teske og tril til en kugle.Vend i den finthakkede chokolade, der er blandet med tørret jordbær. Gentag, til du ikke har mere trøffelmasse. Stil kuglerne koldt til de skal serveres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar