Lidt om mig


JEG ER VILD MED MAD

Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer. Det jeg brænder allermest for er mad, som smager godt, er nem og sund og tilgængelig. Så velkommen til min blog hvor jeg vil vise et godt udsnit af hvad jeg går og laver. God fornøjelse!Når nu jeg er så vild med at udvikle opskrifter og lave mad, er jeg faktisk helt vild med mit job som madskribent, og det er blevet til mange opskrifter gennem tiden som fast madskribent på FEMINA, MAD, UGEBLADET SØNDAG, IN, ISABELLAS og MOVE.

MASTERCHEF 2016 er et kendt tv program, der kører på tv 3 og da de ringede og spurgte om jeg ikke ville være med, var det helt klar et højt og rungende ja fra mig. Her på bloggen kommer nogle af dit opskrifter jeg gik og øvede mig på før og under optagelserne. Se under fanen Masterchef.

FEMINA har jeg været tilknyttet i mange år og der har jeg en bred palat af opskrifter, hverdagsmag, gæstemenuer og søde sager.

I 2013 læste jeg til kostevejleder det førte til mange opskrifter i MOVE er et sundhedsblad hvor jeg kokkerer mindfull mad, der er sundt for krop og sjæl. Se alle mine sunde opskrifter under fanen BOOST DIN SUNDHED

Livsstilsmagasinet ISABELLAS er jeg helt vild med, her har jeg gæstemenuer og forskellige kageserier, det er et fantastisk univers hvor jeg få lov til at style maden meget feminint.

På magasinet MAD udvikler jeg spændende hverdagsopskrifter, og mad til særlige lejligheder, en tur på stranden, julemiddagen, eller en skøn menu til efter en gåtur i skoven.  Målgruppen er til meget mad interesseret. Alle opskrifterne har en udførlig tidsplan, så læseren ved hvor lang tid de enkelte opskrifter tager, før de kaster sig over dem.

Ugebladet SØNDAG, her får jeg lov til at kokkerer spændende madsager, ud fra forskellige interessante emner.

På Magasinet IN, står jeg for opskrifter til den erfarende køkkenalf, her er det lidt mere avanceret opskrifter. 

Jeg har skrevet 3 kogebøger MAD TIL MANGE fra 2010, fotograf Columbus LethOg KAGETID 2013, en bog spækket med alle de gode kager, den er fotograferet af Lars RanekDen nyeste kogebog BOOST din sundhed, har jeg skrevet sammen med Cjristina Reksted, uddannet fysioterapeut. Det er en anderledes trænings- og opskriftsbog, der viser hvordan man opnår den maksimale effekt med en minimal indsats uden at omlægge dit og familiens liv.

"Boost din sundhed" er en guide til hvordan du kan opnå en slank, stærk og sund krop, på kort tid.  Køb bogen på https://www.saxo.com/dk/boost-din-sundhed_christina-dam-rekstad_indbundet_9788740019209