tirsdag den 27. november 2012

mandelsmåkager med NUTELLACREME


MANDELSMÅKAGER MED NUTELLACREME

(15 sammenlagte)

Nyd de sprøde mandelkager med den søde nutellacreme, der smelter på tungen.

 
 
 
 
 
 
MANDLEKIKS
200 g hvedemel
50 g mandelmel
120 g blødt smør
80 g flormelis
1 knivspids salt
1 æg
FYLD:
nutella
MANDELSMÅKAGER: Bland de to slags mel med blødt smør, og ælt sammen, tilsæt flormelis og salt, saml dejen med ægget. Pak dejen i film og lad den hvile 1 time i køleskabet. Rul dejen og stik kagerne ud med en udstikkerform, lav et lille hul i midten af hver med en mini udstikker. Stil kagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i en 175 grader varm ovn i 11 minutter, afkøl og saml med nutella.  

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar