Anret i glas, så
hver gæst får deres egen lille dessert.
TIRAMISU MED HVID CHOKOLADE OG JORDBÆR
(6 personer)
2
æggeblommer (et bæger pasteuriseret)
3
spsk. sukker
1
1/2 æggehvide (et bæger pasteuriseret)
250
g mascarpone
kornene
fra 1/2 vaniljestang
1
dl piskefløde
50
g smeltet hvid chokolade
ENDVIDERE
4
spsk. instans kaffepulver
1
1/2 dl. kogende vand
4-6
spsk. marsala
1
pakke ladyfingers
PYNT:
Mørk
chokolade i flager
8-12
flotte jordbær
Pisk
æggeblommer med 2 spsk. sukker. Sæt til side. Pisk æggehviderne stive, og tilsæt
resten af sukkeret og pisk til æggehviderne er hel stive. Vend mascarpone og
vaniljekorn i sammen, smelt den hvide chokolade, afkøl let og rør den i
marcarponecremen. Tilsæt æggeblommer. Fold omhyggeligt de stift piskede
æggehvider heri. Pisk piskefløde til en let flødeskum og vend den i æggemassen.
Opløs
kaffepulver i kogende vand i en stor flad skål, tilsæt marsala og stil til
afkøling.
Del evt. kagerne med en skarp kniv så de passer i fadets størrelse/glassenes
størrelse. Dyp så en ladyfinger af gangen i kaffeblandingen så kun den underste
del af kiksen bliver våd. Læg kagerne i bunden af fadet, så det hele er dækket.
Læg et 2 ½ cm tykt lag creme ovenpå kagerne og endnu et lag
Hej Camilla!
SvarSletDejlig blog.
Jeg er i den situation, at jeg skal vælge en videregående uddannelse. Og jeg er lige præcis interesseret i mad - specielt sådan noget som madstyling og opskriftsudvikling. Hvilken uddannelse har du? Det kan være, jeg kan finde inspiration herudfra. :-)