CHOKOLADELKAGE
MED MOCCASMAG
(8
personer)
En hel fantastisk chokoladekage, der er smelter
som den dejligste konfekt på tungen.
200 g
rørsukker1 1/2 dl stærk kaffe (gerne espresso)
250 g mørk chokolade minimum 70 % kakao
200 g smør
4 æg
DRYS1 spsk. finthakket kaffebønner
Kog
rørsukker og kaffe op. Hak chokoladen helt fint og skær smørret i terninger.
Kom chokolade og smør i en stor skål, hæld den varme kaffeblanding over mens du
rører til både smør og chokolade er opløst. Rør æggene i et af gangen. Fordel
dejen i en smurt springform 24 cm der er drysset med rørsukker, eller bag den i
små runde portionsforme (6 cm i diameteren). Bag den i 45 minutter eller 25
minutter (de små forme) i en 175 grader varm ovn i. Afkøl kagen, drys med finthakket
kaffebønner.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar