søndag den 21. december 2014

JULEKONFEKT, DU KAN NÅ DET ENDNU. LAKRIDS




TRØFLER MED LAKRIDS
(20 Stykker)
1 dl piskefløde
100 g mørk chokolade
15 g smør
3 spsk. kakaopulver
3 spsk. lakridspulver
PYNT
2 spsk. sigtet kakaopulver
1 spsk. sølvglimmer

Kog fløden op. Hak chokoladen, og kom den i en skål. Hæld den varme chokolade over, tilsæt smør og rør til chokoladen er smeltet. Rør kakao og lakridspulver i massen. Sæt trøffelmassen koldt, gerne til næste dag.  Bland kakaopulver og sølvglimmer sammen på et lille fad. Tag med en teske små stykker trøffelmasse og vend dem i kakao-glimmerpulver. Opbevar i køleskabet indtil servering.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar