Æg med bacon
4 personer
Tid: 5 minutter
Stegetid i ovn: 15 Minutter
2 stængler grønkål ( her kan du også bruge savojkål)
1 liter vand
1 spsk. salt
4 skiver bacon
4 æg
havsalt og friskkværnet peber
ENDVIDERE
4 muffinforme eller timbaler, lidt olie
skyl og pluk grønkål i blade. blancher i spilkogende saltet vand i 2 minutter, skyl i koldt vand, vrid fri fra væde. smør formene med olie, for kanten med bacon, fordel kålen i bunden, den skal fylde 1/2 ag formen. slå ægget ud og bag i en 175 grader varm ovn i 15 minutter, server med et drys af salt og peber.
4 personer
tid; 6 minutter
150 g skyr
RISTEDE NØDDER
50 g hasselnødder
1 dl havregryn
50 g mandler
2 spsk. sirup
ENDVIDERE
100 g hindbær
Fordel skyren i skåle. Hak de to slags nødder groft. Varm en pande og rist nødderne godt , tilsæt havregryn, og sirup, vend godt rundt. tag fra varmen og fordel på bagepapir. Drys på skyren, pynt med hindbær.
TIP: Gem resten af de ristede nødder i en lufttæt beholder, det kan hold sig 14 dage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar