fredag den 12. august 2011

HVID CHOKOMOUSSE MED JORDBÆR


Lækker dessert, med sommeres sidste jordbær
150 g hvid chokolade groft hakket
2 1/2 dl piskefløde
6 æggeblommer (3 bæger pasteuriserede)
50 g rørsukker
250 g jordbær
PYNT:
Hele jordbær og 50 g høvlet hvid chokolade


Smelt chokoladen, meget forsigtigt over et vandbad. Pisk fløden til skum, og stil til side. Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret, og rør den flyende chokolade i. Vend flødeskummen i chokoladeblandingen lidt ad gangen. Skær 8 -10 af jordbærrene i tykke skiver på den høje led. Sæt skiverne hele vejen rundt i de 4 dessertglas. Fordel moussen over og opad jordbærrene og stil glassene på køl i minimum 4 timer. Høvl chokoladen med en skrap kniv og drys som pynt. Servér med resten af de hele jordbær, som et frisk tilbehør.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar