LYNSTEGT TUN MED SESAM & TANGSALAT
Den friske tangsalat købes hos fiskehandlerne, det smager skønt til den stegte tun. Du kan også undlade tangsalaten og server lidt soja til tunen.
200-300 g tun køb et helt stykke
vindruekerneoliehavsalt og friskkværnet peber
1 dl sorte sesamfrø (kan købes i thailandske supermarkeder)
ENDVIDERE
1/4 god sesamolie
100 g frisk tangsalat
Skær tunen så du har et eller to stykker der er 2 cm i diameteren. Varm olien på en stor pande og steg tunen 15 sekunder på alle 4 sider. Krydr med salt og peber og rul den i sesamfrø. Afkøl og pak tunen helt tæt i husholdningsfilm. Opbevar på køl til den skal serveres. Skær tun i små mundrette bider, kom lidt tangsalat på hver, dryp med sesamolie og server straks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar