Jeg er vild med disse chokolade- trøfler, de smager og dufter af jul, uhmmm
200 g mørk Valrhona Caraibe-chokolade 66 %
2 1/2 dl piskefløde200 g mørk Valrhona Caraibe-chokolade 66 %
1 spsk. kusmi julete
DRYS:
sigtet kakaopulver og kokosmel
Hak chokoladen helt fint. Kog fløden op med tebladenen, tag fra varmen og lad tebladene trække i 4 minutter, varm tefløden op, og sigt den, mens du hælder den over forsigtigt chokoladen, mens du rører. Hæld massen i en skål og dæk den med husholdningsfilm, og stil den køligt til massen er fast, minimum 4 timer. Gerne natten over.
Tag lidt trøffelmasse op med en teske og rul til en kugle, og vend halvdelen i kakao og den anden halvdel i kokos gentag dette til du ikke har mere trøffelmasse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar