Nyd de
sprøde makroner med det cremede peanutbutter og de bløde skumfiduser. Der
bliver 8- 10 sammenlagte kager alt efter hvor store du bager dem. DU kan også snyde og købe færdige makroner hos din lokal bagermester.
2 æggehvider
100 g sukker 100 g hasselnødder, fint blendet
Fyld:
6 spsk. abrikossyltetøj
8-10 Marsmellovs
4 spsk. peanutsbutter
ENDVIDERE
En brænder (som når der tilberedes creme brulée)
Pisk æggehviderne helt stive,
tilsæt sukker og pisk i 1 minut, vende de blendede hasselnødder i dejen. Kom
dejen i en lille gryde og rist den ved svag varme til den er sammenhængende.
Fordel makronmassen i små toppe
på en bageplade med bagepapir.Bag dem i i en 150 grader varm ovn i 12 minutter tilde er gyldne, afkøl på rist. Smør halvdelen af makronerne med abrikossyltetøj og den anden halvdel med peanutsbutter. Læg en marsmellow i mellem og brænd forsigtigt med en brænder, så marsmellowen smelter let. Drys med kakao og servér.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar