tirsdag den 3. december 2013

JUL PÅ BLOGGEN, HASSELNØDDEMAKRONER MED PEANUTSBUTTER OG SKUMFIDUSSER


 


 

Nyd de sprøde makroner med det cremede peanutbutter og de bløde skumfiduser. Der bliver 8- 10 sammenlagte kager alt efter hvor store du bager dem. DU kan også snyde og købe færdige makroner hos din lokal  bagermester.

2 æggehvider
100 g sukker
100 g hasselnødder, fint blendet
Fyld:
6 spsk. abrikossyltetøj
8-10 Marsmellovs
4 spsk. peanutsbutter
ENDVIDERE
En brænder (som når der tilberedes creme brulée)

 
 
 
 
Pisk æggehviderne helt stive, tilsæt sukker og pisk i 1 minut, vende de blendede hasselnødder i dejen. Kom dejen i en lille gryde og rist den ved svag varme til den er sammenhængende.
Fordel makronmassen i små toppe på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i i en 150 grader varm ovn i 12 minutter tilde er gyldne, afkøl på rist. Smør halvdelen af makronerne med abrikossyltetøj og den anden halvdel med peanutsbutter. Læg en marsmellow i mellem og brænd forsigtigt med en brænder, så marsmellowen smelter let. Drys med kakao og servér.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar