SYLTEDE
KIRSEBÆR PAKKER
(20
stykker)
Jeg
er vild med de søde kirsebær, der er pakket med marcipan og så dyppet i hvid chokolade.
150 g
marcipan
20
syltede kirsebær (et glas fra den gamle fabrik)
100 g
hvid chokolade
PYNT
Kirsebærstøv
Dryp
kirsebærrene fri for væde i en sigte, dup dem tørrer på køkkenrulle. Rul
marcipanen ud, og pak hvert kirsebær i marcipan, som en lille sæk. Stil dem i køleskabet i 30 minutter. Hak chokoladen fint og smelt den over et
vandbad. Dyp hver lille ”marcipansæk” i
chokoladen, stil på en bageplade med bagepapir,
der må gerne komme en lille sø af chokolade rundt om stykket. Drys med
det samme med kirsebærstøv, stil et køligt sted til chokoladen har sat sig.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar