200 g blødt smør
200 g sukker
1 tsk. bagepulver
80 g hvedemel
3 spsk. kakao
100 g mørk chokolade, 66 % kakao evt. Valrhona Manjani
3 æg
DRYS:
kakaopulver
50 g hvid chokolade høvlet i flager
ENDVIDERE
1 højkantet rund springform på 18 cm i diameter.
Pisk smør sammen med sukker til en ensartet masse. Sigt bagepulver, hvedemel og kakao ned i dejen. Smelt chokoladen og hæld den i dejen, tilsæt æggene lidt af gangen og pisk godt indimellem. Smør springformen med smør. Fordel dejen i formen, og bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader i 40-45 minutter. Stik en kniv i kagen og den må gerne være lidt klisteret når du tager den op af kagen, så er kagen færdig. Afkøl kagen. Drys sigtet kakaopulver over, og kom hvide chokoladespåner i midten af kagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar