torsdag den 8. marts 2012

CHOKOLADEKAGE MED HVIDE CHOKOLADESPÅNER

Dette er skøn chokoladekage, som med fordel kan bages dagen før. Servér den som den er, eller med en god is til.

200 g blødt smør
200 g sukker
1 tsk. bagepulver
80 g hvedemel
3 spsk. kakao
100 g mørk chokolade, 66 % kakao evt. Valrhona Manjani
3 æg
DRYS:
kakaopulver
50 g hvid chokolade høvlet i flager
ENDVIDERE
1 højkantet rund springform på 18 cm i diameter.
Pisk smør sammen med sukker til en ensartet masse. Sigt bagepulver, hvedemel og kakao ned i dejen. Smelt chokoladen og hæld den i dejen, tilsæt æggene lidt af gangen og pisk godt indimellem. Smør springformen med smør. Fordel dejen i formen, og bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader i 40-45 minutter. Stik en kniv i kagen og den må gerne være lidt klisteret når du tager den op af kagen, så er kagen færdig. Afkøl kagen. Drys sigtet kakaopulver over, og kom hvide chokoladespåner i midten af kagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar