lørdag den 29. august 2020

 QUICHE



QUICHE LORRAINE

Jeg er vild med denne tærte, det smager fantastisk, enten som en lille frokostret med en stor salat til eller som en del af en brunch eller morgenmad

ANTAL: 16 små tærter

TID: 10 minutter

BAGETID: 15 minutter

1 rulle butterdej

Olie til formene

2 skalotteløg

150 g bacon

4 æg

200 ml græsk yoghurt

100 g revet ost

4 stilke timian

Salt og friskkværnet peber

En stor tærte form på 24 cm i diameteren elle 16 små forme på 4 cm i diameteren

 

Smør formene og fordel butterdej i. Prik dejen med en gaffel. Tænd ovnen på 200 grader. Skær bacon i tern, pil løg og skær det i fine terninger. Varm en pande og rist baconstykkerne godt af, tilsæt løg, krydr med timian.   Fordel over butterdej. Pisk æggene sammen med yoghurt og revet ost. Krydr medsalt og peber. Hæld æggeblandingen over bacon og løg. Pynt med timian. Bag tærten i 15 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar