Sæsonen er i gang for stenbiderrogn, prøv denne kombination med sprøde vafler.
Tid: 10
minutter
(Er det til
søde vafler skal der 50 g rørsukker i dejen)
1/2 liter
kærnemælk
110 g
majsmel
1/2 dl
rapsolie
1 tsk. Salt
225 g
hvedemel
1 tsk.
Bagepulver
3 æg, delt i
blommer og hvider
ENDVIDERE
Lidt olie at
stege i
Rør
kærnemælk sammen med majsmel, olie, salt, hvedemel og bagepulver. Del æggene i
blommer og hvider, rør æggeblommer i en af gangen. Pisk æggehvider stiver og
vend i dejen. Varm vaffeljernet, pensl med olie og steg vaflerne gyldne og
sprøde.
VAFFEL MED
STENBIDERROGN, KARSE OG RYGEOSTCREME
Tid: 20 minutter
4 personer
(kan du ikke
få stenbiderrogn, så brug en anden rogn)
200 g renset
rogn
1 tsk. salt
RYGEOSTCREME
100 g
rygeost
100 g græsk
yoghurt 10 %
Salt og
friskkværnet peber
PYNT
4 radiser
Karse
Vend
forsigtigt rogn med salt. Rør rygeost og græskyoghurt sammen, krydr med salt og
peber kom i en lille sprøjtepose. Bag vaflerne og anret små toppe med
rygeostcreme, fordel små toppe med tsenbiderrogn. Skyl og skær radiser helt
tyndt på et mandolinjern, læg dem i iskoldt vand i 2 minutter så krøller de
let. Pynt med radiser og karse og server.
det har været lang tid til at smage en lækker opskrift. Tak for denne ene ser awesome.
SvarSletRegards
Abid Bhatti
indisk takeaway
Hej
SletDejligt at hører. hilsen Camilla
Beautiful Waffles, they remind me of one's my Danish aunties used to make which was always such a treat when visiting💕
SvarSlet