mandag den 27. februar 2012

KOKOSTRØFLER



Nyd disse delikate petitfours, efter en god middag sammen med en kop kaffe, men pas på de er yderst vanedannende
















(12 stykker)
125 g lys god chokolade
1 1/4 dl piskefløde
10 g blødt smør
2 spsk. kokosmel
Overtræk
75 g god mørk smeltet chokolade, gerne valrhona 66 %
PYNT;
75 g fint hakket lys chokolade

Hak chokoladen helt fint, og kom den i en skål. Varm fløden, til lige før den koger, og hæld den forsigtigt over chokoladen, mens du røre med en dejskraber, så chokoladen smelter helt. Tilsæt smør og kokosmel, og rør godt. Stil tildækket koldt i minimum 4 timer. Tril massen til 12 kugler, (lidt større end pebernødder). Sæt dem på en tallerken, og stil den i fryseren 1 timer. Smelt den mørke chokolade i en lille skål over et vandbad. Hak den lyse chokolade og stil klar på et spækbræt. Tag trøffelkuglerne ud ad fryseren, og dyp dem i den varme smeltede chokolade, med hjælp af to gafler. Tril kuglerne i den hakkede lyse chokolade. Stil den køligt til de skal serveres.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar