søndag den 18. september 2011

KAGER MED PÆRE, NOUGAT OG MARCIPAN





Prøv disse delikate pærekager med chokolade, marcipan og nougat, og servér dem som en ikke helt let, men superlækker dessert.
Servér dem gerne med lidt lune med vaniljeis eller kold flødeskum.










(8 kager)
150 g smeltet smør
25 g muskovadosukker
2 æg
2 cm fintrevet ingefær
100 g hvedemel
50 g mørk chokolade med orangesmag, hakket
75 g marcipan, skåret i små terninger
50 g blød nougat skåret i små terninger
4 pærer
lidt citronsaft
ENDVIDERE
8 ramerkiner, eller faste muffinsforme
Rør smør godt med sukkeret. Tilsæt æggene, et ad gangen, og pisk godt. Rør ingefær, og hvedemel i, og vend marcipan, chokolade og nougat i dejen. Skræl pærerne. Del dem i smalle både uden kernehus, og vend dem i citronsaft. Læg pærerne i de smurte form; fordel dejen over, bag dem i 30 minutter i en 175 grader varm ovn, til dejen er sprød og mørk gylden.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar