søndag den 7. februar 2016

GRILLET COURGETTE OG AUBERGINE MED SALAT AF PERSILLE OG TOMAT

Grillet courgette og aubergine salat med persille og tomat
TID: 25 minutter
En skøn vegetarret, der har en fantastisk let grillet smag.

FOTO BETINA HASTOFT
Grillet courgette og aubergine salat med persille og tomat
TID: 25 minutter
En skøn vegetarret, der har en fantastisk let grillet smag.
 
 
 
1 courgette
1 aubergine
1 spsk. olivenolie
ENDVIDERE
1 citron
2 fed hvidløg
1 spsk. spidskommen
1 tsk. Chiliflager
havsalt
4 stilke bredbladet persille
400 g dadel tomater
Varm en grillpande, pensl courgette og aubergine med olie, prik dem med en gaffel, og gril dem godt på alle sider, de må gerne blive sorte. Afkøl. Del på langes og fjern kerner, skær det meget brændte af skallen. Skær i terninger. Riv citronskal og saft over, vend med spidskomme, knust hvidløg og olivenolie, krydr med chili og salt. Skyl og pluk persille i blade, skyl og skær tomater i halve. Vend i salaten.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar