søndag den 9. april 2017

PÅSKEKAGE

Gul påskekage med marcipa
Tid:  20 minutter. Bagetid: 35 minutter 
Antal personer: 6 

DET SKAL DU BRUGE
150 g smør 
200 g rørsukker 
3 æg 
150 g marcipan 
50 g kokosmel 
225 g hvedemel 
1 tsk. bagepulver 
skal og saft af 2½ usprøjtede citroner 
1 springform, 20 cm i diameter 
GLASUR
400 g flormelis 
saft af 1 citron 
1-2 spsk. kogende vand 
lidt gul konditorfarve

PYNT
kagepynt, f.eks. gult sukkerglimmer og hvide sukkersommerfugle
 Tænd ovnen på 170°. Smelt smørret, og lad det afkøle en smule. Rør smør og sukker sammen. Tilsæt 1 æg ad gangen, og rør godt. 

1. Skær marcipanen i små stykker, og vend dem i dejen sammen med kokosmel. Rør, til du får en ensartet dej. Sigt hvedemel 
og bagepulver i dejen, og rør det hele godt sammen. Riv citronskallen på den fine side af et rivejern, og pres saften. Vend citronskal og citronsaft i dejen. Smør springformen, og læg bagepapir i bunden. Fordel dejen i formen, og bag kagen i ovnen i 30-35 minutter. Afkøl på en rist.

2. GLASUR: Rør flormelis, citronsaft, vand og lidt konditorfarve sammen til en tyktflydende glasur. Fordel glasuren på kagen. Drys med kagepynt


v

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar