lørdag den 29. oktober 2011

JORDBÆR DAIQUIRI MED HYLDEBLOMST




Start middagen med en frisk cocktail, denne kan også tilberedes udenrom, så alle kan være med. Den smager skønt af sommer og sol.






10 isterninger
3 dl hyldeblomstsaft
3 dl hvid rom
friskpresset saft af 3 lime
4-6 spsk. sukker
500 g jordbær, skyllet og nippet
PYNT
sukker, limebåde af 2 lime og jordbær
6 cocktailglas
Del en lime i 8 tynde både, og gnid kanten af alle glassene med en af dem, drys sukker ud på en tallerken og dryp den våde glaskant i, så du får en flot sukkerkant på glassene. Gem de resterende limebåde til pynt.

Knus isen i en blender, tag det op og stil til side. Kom de øvrige ingredienser i blenderen, blend i meget kort tid, tilsæt den knuste is, og blend igen. Hæld op i cocktail glas og pynt med limebåde, kom sukker på kanten af glasset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar