Kagerne er krydret med ingefær, nelliker og lidt kanel, som smager skønt sammen med squash og gulerod. Server kagerne med lidt syrlig topping
(12 stykker)
250 g mørk farin2 dl solsikkeolie
4 hele æg
125 g fint revet gulerod
100 g fint revet squash
1 meget moden banan, moset
450 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 tsk. natron
1 tsk. st. ingefær
1/2 st. st. nelliker
1 tsk. kanel
TOPPING
400 ml græsk yoghurt 10 %
8-10 spsk. flormelis
Korn af 1 god vaniljestang
Pisk farin og olie godt sammen. Tilsæt æggene, ét af gangen, og pisk godt til du har en lys, cremet masse. Bland gulerod, squash og banan i dejen.
Sigt hvedemel, bagepulver, salt, natron, ingefær, nelliker og kanel sammen, og vend det i dejen. Fordel dejen i 12 smurte muffinforme. Bag kagerne i en 200 grader varm ovn i 15 minutter. Lad kagerne køle let af på en rist. Rør ingredienserne til toppingen sammen, og kom en skefuld på hver af kagerne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar