4 kyllingefileter a 180 g
2-3 spsk. jordnøddeolie2 porre i tynde ringe
2 bananskalotteløg
2 fed knust hvidløg
2-3 spsk. Madras-karry
1 spsk. finthakket ingefær
1/2-1 chilipeber, i tynde skiver2 citrongræs i tynde skiver
0,75 liter god hønsebouillon
2 ds. kokosmælk (800 g)
3 dl grønne linser
250 g champignon, delt i kvarte4 limeblade
DRYS:
Ristede kokosflager og chili
TILBEHØR
Groft brød
Skær kyllingekødet i små stykker, og sautér dem på alle sider i lidt olie
Tag kødet op. Skær porrer i tynde ringe, og sautér dem i resten af olien, sammen med hvidløg og skalotteløg til er klare. Tilsæt karry, ingefær, chilipeber, citrongræs, salt og peber, og vend det godt sammen.
Hæld bouillon og kokosmælk på, og lad suppen simre 10 minutter.
Skyl linserne og kog dem i vand, skyl dem og kom dem i suppen,
Tilsæt karry, ingefær, chilipeber, citrongræs, salt og peber, og vend det godt sammen. Hæld bouillon og kokosmælk på, og lad suppen simre 10 minutter.Skyl linserne og kog dem i vand, skyl dem og kom dem i suppen, tilsæt kyllingekød og champignon, kog yderligere 5 minutter. Smag til med chili, salt og peber. Lige før servering drys med kokosflager og chili. Server suppen med groft brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar