Mit navn er Camilla Zarah Lawes, jeg er madskribent, anmelder, foodstylist og forfatter til 3 kogebøger.
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer. Det jeg brænder allermest for er mad, som smager godt, er nem og sund og tilgængelig. Så velkommen til min blog hvor jeg vil vise et godt udsnit af hvad jeg går og laver. God fornøjelse!
Følg mig på instagram
onsdag den 11. april 2012
Tid til chokoladekage!
(10 personer)
BUNDE:
6 pasteuriserede æggehvider
170 g sukker
50 g smeltet mørk chokolade (70 % kakao)
40 g kakaopulver
50 g hvedemel
ENDVIDERE:
1 springform på 22 cm i diameter
CREME:
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
korn af 1 stang vanilje
½ l piskefløde
300 g smeltet mørk chokolade
PYNT:
sigtet kakaopulver
Pisk æggehviderne stive med sukkeret. Vend forsigtigt den smeltede chokolade i de piskede æggehvider. Sigt kakao og hvedemel i dejen, og vend rundt. Fordel halvdelen af dejen i den smurte springform, som er foret med bagepapir i bunden. Bag bunden i en 160° forvarmet ovn i 14-18 minutter. Tag bunden over på en rist, og lad den køle af. Bag en bund til af resten af dejen.
Pisk æggeblommerne skummende med sukker og vaniljekorn. Pisk fløden til skum. Bland den varme smeltede chokolade i flødeskummet, og tilsæt de piskede æg. Afkøl. Fór en springform med bagepapir; læg en bund nederst, derefter al cremen og til sidst den anden bund. Sæt kagen køligt, så cremen kan sætte sig. Drys med kakaopulver, og servér.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar