søndag den 31. januar 2016

Søndagsfrokost

 Skøn ret til frokostbordet

4 kyllingebryst
Olie
WALDORFSALAT:
50 g tørrede tranebær
2 pære uden skræl, skåret i terninger
2 -3 stilke blegselleri, i skiver
50 g ristede hasselnødder
2 røde æbler, i terninger uden skal
DRESSING:
2 1/2 dl cremefraiche 38 %
2 spsk. citronsaft
kornene fra ½ vaniljestang
havsalt og friskkværnet peber
TILBEHØR:
Ristet groft brød
1)   Steg kyllingefileterne på en pande med olie. Skru ned for varmen og steg dem helt færdige. Krydr godt med salt og peber.

2)   Waldorfsalat: Bland ingredienserne til dressingen sammen og vend nødder, frugt og grønt i. Server kødet i skiver på den sprøde salat med brød til.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar