tirsdag den 26. juli 2011

JAMEN, DET ER DA KAGEVEJR

Denne smagsfulde ostekage er rørt med riscotta og mascarpone, den sprøde bund kan krydres med 1/2 tsk. kanel. Kagen kan holde sig i køleskabet i 1 uges tid, hvis altså ikke den når at blive spist.
FOTO: LARS RANEK

KAGE MED RISCOTTA OG BLÅBÆR
(8-10 personer)
200 g digestive kiks
110 g smeltet smør
250 g riscotta (1 bæger)
250 g mascarpone (et bæger)
110 g sukker
3 æg
fintrevet skal af 1/2 økologisk citron
125 g blåbær
PYNT
flormelis og kandiseret violer (knus dem i en morter)
TILBEHØR
50-100 g blåbær
Blend kiks med smør, fordel massen i en smurt springform på 20 cm i diameter, med bagepapir i bunden. Sæt bunden i køleskabet mens cremen tilberedes. Rør riscotta og mascarpone med sukker til en lind masse. Tilsæt æggene et af gangen og rør godt ind imellem hver. Vend citronskal og blåbær i dejen. Fordel dejen og den kolde bund, bag kagen i en 160 grader varm ovn i 6o-65 minutter.  Pynt med flormelis og knuste kandiseret violer. Server lidt friske blåbær til kagen.
REGI: Royal Copenhagen, Amagertorv 6, 1160 København K. tlf. 3313 7181


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar