190 g rørsukker
3 æg
190 g hvedemel
1 1/2 tsk. bagepulver
4- 5 rabarber (200 g)
2 spsk. sukker
CHUNCH:
100 g blandede mandler og hasselnødder, let groft hakket
75 g smør
75 g farin
1/4 dl mælk
2 spsk. vaniljesukker
TILBEHØR:
200 ml cremefraiche, (selvfølgelig 38 %)
ENDVIDERE:
En springform på 22 cm eller en høj firkantet form på 20cm x 20 cm.
Rør sukker sammen med æggene. Tilsæt hvedemel og bagepulver. Vask og rens rabarberne, og skær dem i stykker på 1-2 cm. Vend dem i lidt sukker, og kom dem i dejen. Kog alle ingredienserne til chunchen sammen, og lad den afkøle let. Hæld dejen i en smurt kageform, og fordel chunchen på toppen. Bag kagen i en 170 grader varme ovn i 40 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar