Varm chokolade, mums det er lækkert. Tebladene giver drikken en lethed, og en skøn eftersmag. Nyd den varme chokolade med flødeskum eller vaniljeis.
8 dl økologisk sødmælk2 dl piskefløde
2 spsk. Earl Grey te
180 g mørk chokolade 70 %
TILBEHØR
2 1/2 dl piskefløde, pisket til skum
Eller en 1/2 liter vaniljeis
Kog mælk og fløde sammen, når det koger sku ned for varmen og tilsæt teblade, lad det småsimre i 3 minutter. Sigt tebladene fra. Smelt chokoladen som beskrevet tidligere. Hæld 1/3 del af den varme mælkeblandingen over chokoladen, pisk godt til en let og skinnene konsistens. Pisk resten af mælkeblandingen i og pisk godt. Hæld chokoladedrikken op i en ren gryde, pisk hele tiden så du har en let, cremet chokolade. Server chokoladen varm med kold flødeskum eller vaniljeis.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar