400 g god mørk chokolade, med kakao indhold på minimum 70 %
200 g rørsukker
KANELSKUM
2 1/2 dl piskefløde
1 tsk. kanel
1/2 tsk. fint rørsukker
VANILJESUKKER
1 stang god vanilje
100 g fint rørsukker
ENDVIDERE:
2 1/2 dl piskefløde
1 stor pose skumfiduser
10 træ grillspyd (husk at ligge dem i vand så de ikke brænder over bålet)
Pisk fløden til skum og vend kanel og sukker i, stil på køl til chokoladen er klar. Hak chokoladen let groft, kog mælken op, og kom chokoladen i sammen med sukker. Kog det hele til en tyk let flyende masse. Server chokoladen varm med iskold kanelskum i. Eller frisk pisket flødeskum, drysset med vaniljesukker. Sæt skumfiduserne på træspyd og gril dem højt over bålet, så de får varmen men ikke bliver sorte.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar