fredag den 21. oktober 2011

MUFFINS MED GULEROD OG SQUASH





Kagerne er krydret med ingefær, nelliker og lidt kanel, som smager skønt sammen med squash og gulerod. Server kagerne med lidt syrlig topping








(12 stykker)
250 g mørk farin
2 dl solsikkeolie
4 hele æg
125 g fint revet gulerod
100 g fint revet squash
1 meget moden banan, moset
450 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 tsk. natron
1 tsk. st. ingefær
1/2 st. st. nelliker
1 tsk. kanel
TOPPING
400 ml græsk yoghurt 10 %
8-10 spsk. flormelis
Korn af 1 god vaniljestang
Pisk farin og olie godt sammen. Tilsæt æggene, ét af gangen, og pisk godt til du har en lys, cremet masse.  Bland gulerod, squash og banan i dejen.
Sigt hvedemel, bagepulver, salt, natron, ingefær, nelliker og kanel sammen, og vend det i dejen. Fordel dejen i 12 smurte muffinforme. Bag kagerne i en 200 grader varm ovn i 15 minutter. Lad kagerne køle let af på en rist. Rør ingredienserne til toppingen sammen, og kom en skefuld på hver af kagerne.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar