søndag den 11. marts 2012

Varm chokolade, med iskold vaniljeis eller flødeskum


Varm chokolade, mums det er lækkert. Tebladene giver drikken en lethed, og en skøn eftersmag. Nyd den varme chokolade med flødeskum eller vaniljeis.
8 dl økologisk sødmælk
2 dl piskefløde
2 spsk. Earl Grey te
180 g mørk chokolade 70 %
TILBEHØR
2 1/2 dl piskefløde, pisket til skum
Eller en 1/2 liter vaniljeis
Kog mælk og fløde sammen, når det koger sku ned for varmen og tilsæt teblade, lad det småsimre i 3 minutter. Sigt tebladene fra. Smelt chokoladen som beskrevet tidligere. Hæld 1/3 del af den varme mælkeblandingen over chokoladen, pisk godt til en let og skinnene konsistens. Pisk resten af mælkeblandingen i og pisk godt. Hæld chokoladedrikken op i en ren gryde, pisk hele tiden så du har en let, cremet chokolade. Server chokoladen varm med kold flødeskum eller vaniljeis.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar