torsdag den 8. december 2011

TRØFFELCREME TIL DEN 8.DECEMBER

CHOKOLADETRØFFELCREME
100 g god mørk chokolade (kakao indhold minimum 70 %)
4 æggeblommer (2 bæger pasteuriseret)
40 g sukker
2 1/2 dl piskefløde
ENDVIDERE
50 g pistacienødder (usaltet)






Hak chokoladen helt fint, og smelt den forsigtigt over et vandbad. Stil til side. Pisk æggeblommerne helt hvide med sukkeret, og hæld forsigtigt den smeltede chokolade i, mens du pisker. Stil til side. Pisk fløden til skum, og vend en tredjedel af skummet over i chokoladeblandingen, denne blanding vendes forsigtigt tilbage i resten af flødeskummen. Stil skålen på køl til moussen skal bruges.  Eller kom den i små portionsglas og stil dem på køl.

Smelt sukker på panden og rist pistacienødderne i. Saml nødderne og vend dem ud på et spækbræt, afkøl, og hak de sukkerristede nødder let fint. Drys med hakket pistacienødder og servér straks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar