lørdag den 17. december 2011

Den 17.12. Tid til konfekt

TRØFLER MED JASMINTE
(20 stk.)
De knaser og smager først af jordbær, så når du midten der smelter på tungen.
1 dl kogende vand
4 spsk. jasminte
200 g mørk chokolade 70 % eller 85 % kakaoindhold
1 1/2 dl piskefløde
10 g smør
DRYS:
100 g finthakket chokolade 70 %
Evt.2 spsk. frysetørret jordbær/hindbær, (købes hos Specielkøbmanden)
 Kom jasmintebladene i en lille skål, hæld kogende vand over og lad det stå og trække smag i 30 minutter. Hak chokoladen helt fint. Bring fløden i kog, si teen og hæld den ned i fløden. Hæld den varme fløde over chokoladen, mens du røre, tilsæt smør og rør godt rundt. Kom massen i en skål, dæk den med husholdningsfilm, og stil den køligt, til massen er fast, gerne natten over.
Tag lidt trøffelmasse op med en teske og tril til en kugle.Vend i den finthakkede chokolade, der er blandet med tørret jordbær. Gentag, til du ikke har mere trøffelmasse. Stil kuglerne koldt til de skal serveres.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar