fredag den 16. december 2011

BANANKAGE MED CHOKOLADE

NEM OG LÆKKER, DU BLIVER VILD MED SAMMENSÆTNINGEN AF BANAN OG CHOKOLADE

3 hele æg
200 g sukker
125 g smeltet smør
2-3 mosede bananer
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
kornene fra en stang vanilje
1 -2 banan i skiver
100 g groft revet chokolade
6 spsk. mørk farin
ENDVIDERE
1 smurt firkantet form 20 cm x 15 cm eller en rund springform på 22 cm.
Pisk æggene godt med sukkeret, tilsæt smørret, og rør godt. Rør bananerne i dejen. Bland mel, bagepulver og vaniljekorn, kom det i æggemassen, og rør det godt sammen til en ensartet dej. Fordel dejen i formen og læg et tyndt lag af bananskiver over. Drys med chokolade og til sidst med farin, og bag kagen midt i en 180 grader varm ovn i ca. 40 minutter. Server kagen lun eller kold.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar