tirsdag den 20. december 2011

Dagens låge den 20 december; KARDEMOMME- MADELEINES.

De franske klassikere er sprøde udenpå og bløde indeni og har et frisk touch af orange. Servér dem med en kop varm chokolade.
120 g smør
1 spsk. akaciehonning
3 æg
200 g sukker
fintrevet skal af en økologisk appelsin
250 g hvedemel
1/2 tsk. kardemomme
1/2 tsk. bagepulver
1 dl mælk
DRYS
flormelis
Kom smør og honning i en lille gryde og varm til smørret er smeltet. Pisk æg og sukker sammen, og rør det i smørblandingen. Bland appelsinskal, hvedemel, kardemomme og bagepulver sammen, rør i dejen, og tilsæt mælk. Fordel dejen i den smurte Madeleine-form, og bag kagerne i en 220 grader varm ovn i 6 minutter. Drys med sigtet flormelis. Spises samme dag eller opbevares i en tætsluttende dåse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar